Internationale Verhuizingen Nederland

Internationale Verhuizingen Nederland

Prijsopgave van de verhuizing

camion de mudanzas

Goedendag en welkom bij Internationale Verhuizingen Europa, wenst U een internationale verhuizing vanuit Nederland ? Wij bieden U onze professionele diensten aan met wekelijkse routes naar alle Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Spanje, België, Zwitserland, Portugal, Italië, Engeland, Oostenrijk en Nederland.

Het verhuizen van stad of land is niet zo simpel en snel te realiseren, het verpakken van zekere artikelen en voorwerpen, dit is een ingrijpende gebeurtenis en echt alles, werkelijk alles is belangrijk. Het is belangrijk dat de spullen bij de plaats van bestemming aankomen precies zoals ze zijn weggehaald uit Uw oude woonruimte. Ja toch? Om dit ongecompliseerd te verrichten, hetbeste is om dit over te laten aan de verhuisbedrijven die met hun nodige kennis dit snel en ongecompliseerd zullen realiseren.

Verhuizingen vanuit Frankrijk naar Spanje, Duitsland, België, Nederland, Engeland, Italië, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk…..

Nederlandse Consulaten in Europa

Wij zijn een bedrijf gericht op verhuizingen vanuit Nederland naar heel Europa met wekelijkse routes van internationale verhuizingen, 4 keer per week door heel Nederland.

Wij bieden het laden en lossen aan voor Uw internationale verhuizing in heel Europa, wij demonteren de meubels en zetten deze later weer in elkaar. Wij leveren ook al het materiaal dat nodig is voor de verpakking en mocht U dit wensen dan zorgen wij ook voor die verpakking. Mocht het nodig zijn dan leveren wij de «verhuislift». Wij beschikken ook over een formaliteiten dienst om de nodige vergunningen voor de standplaats van de vrachtwagen te verkrijgen in alle Europese steden alsmede ook de douaneformaliteiten te regelen voor Andorra en Zwitserland.

Internationale Verhuizingen Europa besteedt aandacht aan het verpakken van Uw inboedel.

Speciale verpakking voor de bescherming van Uw eigendommen (breekbare als porcelijnen decoratie, serviesgoed….) verpakkingen met dik golfkarton en nylon met bubbels; wij verzekeren U de beste bescherming voor Uw inboedel.

Internationale Verhuizingen Europa houdt zich bezig met het regelen van de nodige douaneformaliteiten voor Zwitserland en Andorra in het land van bestemming.

Vergeet al het papierwerk dat U nodig heeft bij de douane, wij bij Internationale Verhuizingen Europa zorgen voor alle nodige formaliteiten.

Het regelen en verkrijgen van de vergunningen van de gemeente en het parkeren in oorsprong en op de plaats van bestemming in elk willekeurig Europees land.

Bij Internationale Verhuizingen Europa zorgen wij voor het verkrijgen van de nodige vergunningen voor het parkeren van de verhuiswagen.

Wij garanderen U een internationale verhuizing vanuit Nederland met de maximale professionele garantie, efficient, snel en economisch.Wij beschikken over verschillende diensten van verhuizingen naar het buitenland, met een directe dienst en exclusief voor 1 klant en wij bieden ook de mogelijkheid van gecombineerde verhuizingen aan, in «groepen». «Gedeelde verhuizingen» met andere verhuizingen om zo de kosten te beperken. Bij een gedeelde verhuizing optimaliseren wij de routes om zodoende een betere en meer aantrekkelijke prijsopgave van de verhuizing te kuunen bieden.

Voor meer informatie kijk op onze website www.mudanzasinternacionales.eu of bel naar 90083448, wij zijn U graag van dienst.

Déménagement France Espagne | Traslochi Italia Spagna | Umzuge Deutscland Spanien | Mudanças Portugal Espanha | Verhuizingen Nederland Spanje | Removals UK Spain

Internationale Verhuizingen Nederland